over DRB

 

DRB (De Rijdende Bouwkundige) is opgericht door ing. Erwin van Rijn NIVRE-re FUEDI-ELAE. De bouw zit hem al van jongs af aan in het bloed en hij heeft dan ook altijd in en om de bouw gewerkt. De opleidingen MBO bouwkunde in Eindhoven en HBO bouwkunde in Tilburg heeft hij afgerond waarna zijn carrière is begonnen bij een wereldwijd bouwkundig adviesbureau, waar hij jaren nationaal en internationaal heeft gewerkt. Daarna heeft hij even geproefd van het werken bij een architectenbureau maar al snel bleek dat hij meer affiniteit heeft met bouwkundige vraagstukken en het adviseren van klanten. Sinds 2011 is hij dan ook werkzaam in de expertisebranche en is ingeschreven bij het NIVRE waar hij is geregistreerd als Register Expert. Ook de Europese erkenning als schade expert FUEDI-ELAE heeft hij in zijn bezit.

 

Om nog bredere en specialistischere adviezen te kunnen geven heeft DRB een samenwerkingsverband met collega bureaus zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren bij iedere opdracht. Op deze manier kunnen wij vrijwel in alle facetten van schade, taxaties en onderhoud rondom (on)roerend goed, u op de juiste wijze adviseren. 

 

 

 

Inzet van NIVRE registerexperts biedt de hoogst mogelijke kwaliteitsgarantie bij schade-afwikkeling. Dit uit zich in een accurate dossierbehandeling, vakinhoudelijke en procesmatige kennis, communicatieve vaardigheden en een objectieve en professionele beroepshouding. Alle NIVRE registerexperts vallen onder de Gedragscode van het NIVRE en zijn onderworpen aan Tuchtrecht.

 

 

 

 

 

FUEDI is de Federatie van Europese nationale organisaties van schade-experts in de branches Brand en Aansprakelijkheid Technische Varia. De federatie streeft ernaar om het beroep van schade-experts voor het verzekeringswezen en commerciële gebieden te bevorderen. De Federatie vindt de handhaving van hoge normen voor het professioneel uitvoeren en de vakbekwaamheid het grootste belang en bevordert de samenwerking tussen de organisaties van gelieerde landen, om deze deskundigheid door heel Europa te kunnen verzekeren.

Publicatie

 

- Artikel over de start van het bedrijf in het schade magazine.  [Artikel]